Reklam

Kommer att ställa ut på Konstrundan här i Hjo under Pingsthelgen, Jag kan visa lite vad jag har;
Böcker " Från hjärta till hjärta" självbiografi
                                           " Byta ett ord-om konsten att berätta"  retorik
                                           " till tröst för frusna hjärtan"  100:-st
CD                                       " Från hjärta till hjärta" recitation av texter, dikter och Bibeln varvat med rofylld                                               flöjtmusik                100:-
 Minitavlor                                     30:- st
Kalendrar                                                                   50:-( ord 95:-)
Stora tavlor
mindre tavlor

Snart är det vår!


Visst är det vackert med snön mot solen när det är vindstilla! men nu börjar jag längta till barmark igen då blommorna kommer fram ur sina gömställen och gräsmattorna rullas ut. Utemöblerna plockas fram och man sätter sig i solen !
Då finns det inget skönare och godare än en kaffetår med nybakad bulle. Bara sitta och njuta. Ja som du förstår har jag varit på en kurs i hur man kan njuta av tillvaron. Men det behöver man ju inte åka på kurs för! Men det ingick i en kurs som hade titeln " Du är din berättelse" Ett 20-tal människor hade mött upp i Falköping i mössebergsområdet där man under två dagar öppnade sina liv genom att berätta. Många gukdkorn sades och mycket skratt. Kontentan blev att det är viktigt att leva i nuet och fånga dagen och att dela med sig av sin berättelse. Du är en berättelse! Ingen är mer värdefull än en annan. Du är värdefull!

Badhytter i Hjo




Nu ska det äntligen rustas upp med badhytterna i Hjo. Man uppmanar folk att sponsra. Fyra olika paket: 1 betala 16000 och du får den största hytten med nyckel i två år. 2 Betala 10000 Du får tillgång till en mindre hytt i två år med en namnskylt 3 betala 8000 du får tillgång till hytt 2 år med utsikt över vättern. och till sisst betala 1000:- och du får ditt namn inskrivet på en tavla.
Vi övriga får bara sitta och titta på!. Mig gör det inget. Det är roligt om det blir fint och  vackert men risken är att der kan bli vissa problem sopm jag inte har lust att  analysera här men jag har istället målat några badhytter till dig Varsågod!

Noomi, mitt älskade barnbarn


RSS 2.0