Kvinnofrukost i Vetlanda

Så kom jag då till min hemstad Vetlanda för att tala på en Kvinnofrukost 70 kvinnor hade samlats därav två klasskamrater O vad roligt O vad fint de hade dukat upp med En riktig frukostbuffe med mycket kärlek Jag talade om min väg till tro och varvade det med lyrik Det verkade uppskattat  Tyvärr var mina bilder suddiga så de går inte att använda  Det får bli en ordbukett istället!

Vilket inhopp!

När jag ser tillbaka på mitt livs väv, som börjar närma sig slutet ser jag ett mönster: Inhoppare ,Stand-in!
Det första inhoppet var när jag var 14 år och blev tillfrågad om jag kunde hoppa in i en amatörteatergrupp för  en som blivit sjuk. Eftersom jag redan som 7åring bestämt mig " En sån ska jag bli" när jag stod utanför biografen i Vetlanda och tittade på filmbilder  med Janet Leight.
, vågade jag det Det andra inhoppet var för skådespelerskan Maud Adelson på Lilla Teatern i Stockholm som resulterade till fler medverkan.
Det tredje inhoppet var på Pingströrelsens Bibelskola för missionärer och pastorer Det fanns en plats kvar -en missionär hade hoppat av.
Det fjärde inhoppet var att jag träffade min man på bibelskolan som var frånskild och lämnats av sin fru.
Efter moget övervägande gifte vi oss,
Det femte inhoppet var på En Barnskötarutbildning som hade en plats ledigt
Det sjätte inhoppet blev på ett fritidshem där föreståndaren väntade barn.

Men tänk då  vilket inhopp Jesus gjorde för hela världen!
Han blev stand -in för dig och för mig. Han kom till världen för att ta bort våra synder
I en sång står det
" Jesus för världen givit sitt liv Öppnade ögon Herre mig giv Mig att förlossa offrar han sig då han på korset dör ock för mig. O vilken Kärlek ofattbart stor.Aldrig har någon älskat som Han. Frälst genom honom lycklig och fri...
Tacka Honom för det han har gjort för Dig!

RSS 2.0